header2-verzekeringen

Verzekeringen

Een steiger stort in, een balk schiet los of je rijdt met jouw bedrijfswagen een andere auto aan. Als vakman bevind je je vaak in situaties waar je dit soort risico's loopt. Privéverzekeringen geven helaas geen enkele dekking voor jouw werkzaamheden als zelfstandige. Maar in de wirwar aan verzekeringen, wat is dan wijsheid?
 

Welke verzekeringen heb je nodig?

Stichting ZZP Nederland biedt je de mogelijkheid jezelf goed te verzekeren. Zij hebben een eigen verzekeringskantoor in huis. Niet afhankelijk van maatschappijen. Wij vroegen Frank Alfrink, van ZZP Nederland, welke verzekeringen jij als vakman nodig hebt en waarom!

"Allereerst heb je een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Misschien dat je niet onder die omvallende steiger staat, maar de auto van de buurman wel. Daarnaast adviseren wij een CAR-verzekering. Valt de steiger ook op jouw eigen auto? Dan dekt jouw aansprakelijkheidsverzekering dit niet. Voor jouw eigen materiaal en technische fouten heb je een CAR-verzekering nodig. Ook een rechtsbijstandverzekering is van belang. Als je, bij een juridisch conflict, een advocaat uit eigen zak moet betalen, lopen de kosten hoog op. Als laatste verzeker je je voor arbeidsongeschiktheid. Als je morgen door je rug gaat, ligt je bedrijf stil en moet je rondkomen van een bijstandsinkomen."

 

Bouwmaat en Stichting ZZP Nederland

Het is natuurlijk belangrijk dat je goed verzekerd bent. Met die insteek zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting ZZP Nederland. Via deze stichting kun je je aansluiten bij tal van producten; van pensioen tot rechtsbijstand en van een ongeschiktheidsverzekering tot een incassoservice.
 

Interesse?

Heb je interesse in een lidmaatschap van ZZP Nederland? Klik hier en betaal geen €20, maar €15 per jaar en betaal tevens geen inschrijfkosten. In ruil hiervoor krijg je gratis advies op veel voorkomende onderwerpen en inzicht in juridische documenten. Voor verzekeringsproducten hanteren zij verschillende prijzen. Laat je goed voorlichten en kies voor een verzekering die bij jouw werkzaamheden past.
 

Profiteer nu