0042019_WEB_LP_Service_Veranda_Bouwpakket

Veranda als bouwpakket

Het maken van een veranda is een klus waarbij je als vakman tegen een aantal uitdagingen aanloopt. Zo kan het zijn dat je niet altijd het juiste, specialistische gereedschap bij de hand hebt. Ook ben je er vaak veel tijd aan kwijt door de precisiebewerkingen van het hout. Omdat elke tuin anders is, komt er regelmatig maatwerk aan te pas. Door gebruik te maken van een maatwerk Silva Douglas bouwpakket, wordt het plaatsen van een veranda een stuk eenvoudiger. Hoe werkt dit concept precies en welke voordelen biedt het?
 

Veranda-op-maat

Silva Douglas veranda op maat: hoe werkt het?

Van Drimmelen biedt samen met Bouwmaat het Silva verandaconcept aan: een maatwerk veranda als bouwpakket. Bij de Infobalie van jouw Bouwmaat vestiging geef je de maten van de veranda door. De configurator maakt een duidelijke werktekening en een offerte.

Nadat je deze hebt goedgekeurd worden in de productiehal van Van Drimmelen de kopse bewerkingen en het op maat zagen van het hout machinaal uitgevoerd. Met de innovatieve Hundeggermachine gebeurt dit tot op de millimeter nauwkeurig, waardoor alles exact in elkaar past.
 

Voordelen van een maatwerk bouwpakket

Naast veranda's kunnen onder andere ook schuurtjes en carports als compleet bouwpakket worden geleverd. Het grote voordeel van een bouwpakket is de enorme tijdwinst die je als vakman behaalt.

Binnen twee weken kun je al een complete veranda ontvangen, inclusief alle benodigdheden. Met minimaal zaagwerk wordt elke veranda vrijwel binnen een dag geplaatst. Daarnaast lees je in de meegeleverde werkinstructie stap voor stap hoe je de veranda monteert.
 

> Direct naar jouw Bouwmaat vestiging