1302019_WEB_LP_header2

Vakwerk Awards

Helaas zijn wij vanwege het coronavirus genoodzaakt alle jurybezoeken op dit moment uit te stellen tot nader bericht. Over de uitreiking van de prijzen kunnen wij nu nog geen uitspraken doen. Dit zou plaatsvinden tijdens het Bouwmaat XXL beursfestival op 4 juni dat afgelast is. De organisatie beraadt zich momenteel over een eventuele andere invulling van de prijsuitreiking.
Bijna 500 projecten zijn aangemeld voor de Vakwerk Awards 2020. De jury staat nu voor de taak om de winnaars te selecteren. 

De jury wijst per categorie een winnaar aan én één algemene winnaar. Bovendien is er een publieksprijs. De prijsuitreiking is in juni 2020 tijdens het Bouwmaat XXL Event. Voor de algemeen winnaar staat een nieuwe bedrijfswagen klaar.

Hoe gaat het verder?

  • Op 1 maart 2020 worden de drie genomineerden per categorie bekend gemaakt.
  • Van 1 april t/m 31 mei 2020 kan er door het publiek gestemd worden op hun favoriete klus via Vakwerk-awards.nl.
  • Op 4 juni 2020 worden de winnaars van de Vakwerk Awards 2020 bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt!

Wat zijn de Vakwerk Awards?

Bouwmaat, Zelfstandigen Bouw en Eisma Bouwmedia organiseren samen de Vakwerk Awards om vakmensen in het zonnetje te zetten. Vakmensen zijn dagelijks met geweldige klussen bezig; klussen waar ze trots op mogen zijn, klussen die gedeeld mogen worden!

Met de Vakwerk Awards dagen we vakmensen uit om een klus waar zij echt trots op zijn te delen met het grote publiek. Alle vakmensen in Nederland hebben de mogelijkheid om hun klus in te sturen en daarmee mee te dingen naar de titel 'Winnaar van de Vakwerk Awards 2020'. De hoofdprijs van dit jaar: een gloednieuwe Ford Transit Custom!