1302019_WEB_LP_header2

Vakwerk Awards

Uitreiking Vakwerk Awards op 4 september tijdens een live uitzending vanuit Bouwmaat Almere.
We gaan weer van start! Vanwege het coronavirus waren we genoodzaakt alle jurybezoeken uit te stellen tot nader bericht. Gelukkig hebben we een manier gevonden om binnen de geldende regels van het RIVM toch weer met de jury bij de genomineerden langs te gaan. Dat betekent dat we de uitreiking van de Vakwerk Awards 2020 in iets gewijzigde vorm toch door kunnen laten gaan. Momenteel zijn we bezig met het organiseren van een prachtig programma. En jij kan de uitreiking live volgen op 4 september 2020 vanuit het comfort van je eigen huis. Houd deze pagina en onze social media in de gaten voor meer informatie over de uitzending.

Bijna 500 projecten zijn aangemeld voor de Vakwerk Awards 2020. De jury staat nu voor de taak om de winnaars te selecteren. 

De jury wijst per categorie een winnaar aan én één algemene winnaar. Bovendien is er een publieksprijs. De prijsuitreiking is in september 2020 tijdens een speciale live uitzending vanuit Bouwmaat Almere. Voor de algemeen winnaar staat een nieuwe bedrijfswagen klaar.

Wat zijn de Vakwerk Awards?

Bouwmaat, Zelfstandigen Bouw en Eisma Bouwmedia organiseren samen de Vakwerk Awards om vakmensen in het zonnetje te zetten. Vakmensen zijn dagelijks met geweldige klussen bezig; klussen waar ze trots op mogen zijn, klussen die gedeeld mogen worden!

Met de Vakwerk Awards dagen we vakmensen uit om een klus waar zij echt trots op zijn te delen met het grote publiek. Alle vakmensen in Nederland hebben de mogelijkheid om hun klus in te sturen en daarmee mee te dingen naar de titel 'Winnaar van de Vakwerk Awards 2020'. De hoofdprijs van dit jaar: een gloednieuwe Ford Transit Custom!

Meer informatie over de Vakwerk Awards.