qmusic

Q_MASTER_STACKED_RGB-witVan 12 t/m 16 april 2021 kijkt de Qmusic ochtendshow in samenwerking met Bouwmaat mee met de werkzaamheden van vakmensen op de bouwplaats. Het team van de Qmusic ochtendshow krijgt een exclusief inkijkje in het leven van professionele bouwers en leert alles over de bouw.  Wat speelt er? Is het echt alleen een mannenwereld? Wat maakt dit werk zo leuk?

Wij zijn Bouwmaat

 

Opgericht door bouwers, voor bouwers. Voor elke klus, van klein tot groot: wij hebben het in huis. Met een landelijk netwerk van vestigingen, een webshop en een app zijn wij de maatstaf in bouwen. Omdat wij als geen ander weten…

Dat bouwers prima zelf weten welke gereedschappen en materialen ze fijn vinden. We weten ook dat bouwers geen problemen zien, maar oplossingen. Het zijn doeners. Bouwers, die graag onder bouwers zijn. Om te bouwen aan nieuwe klussen, maar ook aan hun eigen onderneming. En aan hun netwerk.

Meer weten over Bouwmaat?

Professioneel advies

Wij zijn er voor de echte professionals die altijd onderweg zijn met hun bus. Die van klus naar klus gaan en onderweg hun materialen aanvullen. En die nog even snel goed advies willen. Voor hen zijn wij de basis waar hun hele werkdag omheen draait. Niet alleen in de vestiging maar ook online. ALLES online is hét bouwblog voor de vakman. Een site vol informatie over klussen, bouwen, renovatie en onderhoud. Alle informatie die jij als vakman nodig hebt om je te ondersteunen bij jouw klussen. Zo vind je er handige stappenplannen, informatie over materialen en gereedschap en advies over zelfstandig ondernemen.

biereco-cartoon-week-07-2021-800px