Vakwerk verdient een prijs

VAKWERK AWARDS

Vakmanschap krijgt zijn eigen prijs: de Vakwerk Awards. Met deze prijs willen de initiatiefnemers -- Bouwmaat, Eisma Bouwmedia en Zelfstandigen Bouw-- kwaliteitsvakwerk onder de aandacht brengen, bevorderen én belonen.

"We vinden het allemaal heel gewoon dat we in een comfortabel huis wonen dat is voorzien van alle gemakken. Maar waar we niet zo snel bij stil staan is dat we dit te danken hebben aan mensen die hun vakmanschap inzetten om dit mogelijk te maken", zegt voorzitter Charles Verhoef van Zelfstandigen Bouw. 'Zij krijgen lang niet altijd de waardering die zij verdienen. Met de Vakwerk Awards geven wij die waardering aan bevlogen vakmensen die onze omgeving mooier maken."

Vakmensen in de bouw kunnen een project dat zij in de afgelopen 12 maanden hebben uitgevoerd voor de Vakwerk Awards aanmelden. Zij kunnen in vier categorieën meedingen naar de prijs:

  • aan- en verbouw
  • interieurbouw
  • renovatie en onderhoud
  • duurzaam bouwen

Een jury wijst per categorie een winnaar aan én één algemene winnaar. Bovendien is er een publieksprijs. De prijsuitreiking is in juni 2020 tijdens het Bouwmaat XXL Event. Voor de algemeen winnaar staat een nieuwe bedrijfswagen klaar.

Aanmelding is gesloten. De prijzen worden uitgereikt op 4 juni 2020.

Bouwmaat wil echt vakwerk een podium geven en onder de aandacht van het grote publiek brengen. En daarmee vakmensen de eer geven die hen toekomt.

"Vakmensen zijn trots op wat ze maken, maar lopen daar niet mee te koop", zegt Viola Huurnink, hoofdredacteur van ZZP'er in de Bouw, een uitgave van Eisma Bouwmedia. Zij roept vakmensen op te laten zien wat zij kunnen.

Bouwmaat Eisma Bouwmedia Zelfstandigen Bouw
Sacha Thielsch Viola Huurnink Charles Verhoef
Manager Marketing

Hoofdredacteur vakbladen
Aannemer en ZZP'er in de Bouw

Voorzitter