Bouwmaat komt naar Harderwijk

PERSBERICHT - 15 mei 2019

Op 8 juli 2019 wordt de eerste Bouwmaat Compact geopend in Harderwijk. Met de opening van dit nieuwe type vestiging voorziet Bouwmaat alle professionele vakmensen in de regio Harderwijk van een slim assortiment aan bouwmaterialen, gekoppeld aan de beste service.

Bouwmaat Compact: kleiner maar slimmer

Bouwmaat is dé groothandel in bouwmaterialen gericht op echte vakmensen. Met zowel online als via 47 vestigingen een professioneel en breed assortiment en goed opgeleide medewerkers. Alles voor slimmer bouwen onder één dak, binnenkort ook in Harderwijk. Met deze eerste Compact-vestiging zet Bouwmaat de volgende stap in het optimaal bedienen van professionele vakmensen. Het Compact-concept is nieuw en sluit naadloos aan bij de behoeften van de moderne vakman. Persoonlijke service en advies, gecombineerd met slim bestellen, klaarzetten en bezorgen. De meest uitgevoerde projecten van klusbedrijven zijn leidend geweest voor het samenstellen van het basisassortiment. Bouwmaat wil met de Bouwmaat Compact "alles voor slimmer bouwen" waarmaken en dus compleet kunnen voorzien in de materiaalbehoefte van de vakman die actief is in herstel, renovatie en onderhoud.

De inrichting laat dat duidelijk zien. Centraal in de Compact-vestiging staat het "Koffie & Advies"-plein waar vakmensen onder het genot van een kop koffie alles te weten komen over wat ze nodig hebben voor hun klus. Dit maakt Bouwmaat ook een ontmoetingsplaats en netwerklocatie. Opvallend zijn de veelal lage stellingen waardoor je meer overzicht hebt. De Compact is met zijn 1.000m2 kleiner dan een reguliere Bouwmaat-vestiging. Ondanks de compacte afmetingen vindt de vakman hier alles voor zijn klus. Bovendien kan hij dankzij de 'vandaag besteld, morgen geleverd' service direct zijn materialen via de kiosk bestellen. Op deze manier is er toegang tot een nog uitgebreider assortiment van meer dan 13.000 artikelen. Zo kan de vakman de volgende dag gelijk aan de slag met wat hij nodig heeft.

Warm welkom

Teamleider Robin van Os van Bouwmaat Harderwijk spreekt van een aanwinst voor de gemeente Harderwijk:

"Met de aanwezigheid van Bouwmaat creëren we meerwaarde voor professionele vakmensen in deze regio. Met de Compact spelen we direct in op de grote behoefte aan snelheid en service. Dat is fijn, want er wordt hier veel gebouwd en gerenoveerd en we weten dat er daarom veel vraag is naar onze diensten."

Robin roept dan ook alle vakmannen en -vrouwen uit de gemeente Harderwijk op om een kijkje te komen nemen. "Kom langs voor een praatje en een kop koffie. Je komt op het "Koffie & Advies"-plein direct veel vakmensen uit de regio tegen. Wie weet waar dat nog toe leidt. Bij Bouwmaat zijn we sowieso benieuwd waar jij als vakman tegenaan loopt bij je dagelijkse klussen en hoe we je daarbij kunnen helpen. Wees welkom bij jouw Bouwmaat in Harderwijk!"


Noot voor de redactie: Meer informatie over Bouwmaat Compact is op te vragen bij Sacha Thielsch, Manager Marketing, via sthielsch@bouwmaat.nl of 033-2992800. Voor vragen over de vestiging in Harderwijk is Robin van Os te bereiken via harderwijk@bouwmaat.nl of 0341-496680. Voor beeldmateriaal is een artist impression van de nieuwe vestiging en het logo van Bouwmaat beschikbaar via deze link. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging voor de persviewing voordat de opening zal plaatsvinden. Indien u hierbij aanwezig wilt zijn, kunt u zich op voorhand opgeven via sthielsch@bouwmaat.nl.