Rupes: Innovatie en kwaliteit

Er zijn resultaten

RUPES staat bekend om haar professionele elektrische en pneumatische gereedschappen, accessoires en vacuümsystemen. De producten van RUPES worden gekenmerkt door kwaliteit en innovatie. Met RUPES gereedschap wordt jouw werk makkelijker!


RUPES mini-vlakschuurmachine

RUPES gereedschap: meer dan hulpmiddelen

Bij de ontwikkeling en productie van gereedschap staat kwaliteit voorop. Een RUPES-product moet onderscheidende eigenschappen vertonen en tastbare voordelen bieden voor de vakman, alvorens het op de markt mag komen.

Daarnaast worden de producten van RUPES, voordat deze op de markt komen, uitgebreid getest. Zo worden de machines blootgesteld aan enorm zware toepassingen, balanceren, energieverbruik en weerstand tegen schokken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de standaard eisen waaraan nieuwe RUPES-producten moeten voldoen.

RUPES-producten maken jouw werk eenvoudiger en verbeteren de prestaties. RUPES houdt zowel rekening met het verhogen van het comfort als het vergroten van de veiligheid. Hierdoor kan jij als professional beter, sneller en effectiever werken!


Geschiedenis

In 1947 werd in Milaan het Italiaanse bedrijf RUPES opgericht. Niet lang daarna, in 1951, werd de RUPES 123 Stork gelanceerd. Dit was de eerste draagbare elektrische schuurmachine en het product werd internationaal een enorme hit. In de jaren die volgden lanceerde RUPES opnieuw een aantal innovatieve machines en technologieën:

RUPES Stork 123

 • 1962: eerste gereedschap met polymeer behuizing.
 • 1968: eerste elektrische excentrische schuurmachine.
 • 1974: eerste elektrische palmschuurmachine.
 • 1985: Nieuwe gecentraliseerde en draagbare vacuümsystemen.
 • 1989: Eerste productie van steunplaten.
 • 1997: Nieuwe lichtgewicht en kleine elektrische polijstmachine.
 • 2000: Volledige automatisering van de productie van elektromotoren.
 • 2008: Eerste polijstmachine met een 10 mm-baan.
 • 2010: De BigFoot-polijstrevolutie begint.
 • 2016: De eerste elektrisch aangedreven polijstbatterij.
 • 2017: Nieuwe elektrische schuurmachine met borstelloze technologie.

Niet voor niets staat RUPES dus nog altijd bekend als een enorm innovatief merk.
Ook in de toekomst blijft RUPES zich richten op innovatie: het is een eindeloze zoektocht die voortdurend een hoger prestatieniveau vereist bij elke nieuwe generatie.


RUPES kopen bij Bouwmaat

Wil jij RUPES gereedschap kopen? In het assortiment van Bouwmaat mag vind je diverse schuurmachines en een houtrotfrees van RUPES. Bestel direct online op Bouwmaat.nl of kom langs in één van onze Bouwmaat vestigingen.

Heb jij een vraag over een RUPES-product? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice of met jouw Bouwmaat vestiging.


Video: RUPES - innovatieve technologie