Reginox: duurzame spoelbakken en werkbladen

Er zijn resultaten

LOGO REGINOX Reginox staat al sinds 1976 voor kwaliteit en innovatie als het gaat om spoelbakken en werkbladen voor keukens. Met meer dan honderd verschillende stijlen en designs voor keukens en badkamers mag Reginox natuurlijk niet ontbreken in het assortiment bij Bouwmaat.


Reginox spoelbakken

Reginox spoelbakken

Veruit de meest verkochte spoelunits zijn de RVS spoelbakken van Reginox. De spoelbakken zijn er in bijna alle soorten en maten: van ronde tot vierkante RVS spoelbakken. Reginox levert als enige fabrikant een levenslange garantie op haar RVS spoelbakken. De spoelbakken zijn eenvoudig te installeren en leveren de klant een geweldige afwerking met stijlvolle details aan de bovenranden.

Waar moet je rekening mee houden bij de keuze van een Reginox spoelbak?

Naast het design, materiaal en de vorm van de spoelbak zijn er twee belangrijke elementen waar je rekening mee moet houden bij de keuze voor een spoelbak.

1. Inbouwmethode

Reginox biedt de keuze uit twee type spoelbakken: vlakbouwunits en opbouwunits.

 • Vlakbouwunits:
  Vlakbouwunits kunnen op drie manieren worden ingebouwd: vlakbouw, vlakopbouw en onderbouw. De keuze voor een type vlakbouwunit heeft invloed op het eindresultaat en het beeld van de spoelunit in de keuken. Zo leveren de vlak- en onderbouwopties een fantastisch resultaat wanneer de unit in een massief blad wordt geplaatst.
   
 • Opbouwunits:
  De opbouwunits worden eenvoudig geplaatst door enkel een gat in het werkblad te zagen en de spoelunit met meegeleverde klemmen vast te zetten.  

Reginox inbouwmethoden

2. Kastmaat

Naast de inbouwmethode is ook de kastmaat van belang bij de keuze voor een spoelunit. Het gaat dan met name om de maat van de onderkast waarin de spoelunit komt. Er zijn Reginox spoelbakken leverbaar voor verschillende kastmaten.

Reginox kastmaat


Reginox werkbladen

Reginox werkbladen

In het assortiment van Bouwmaat vind je zowel de Multiplex werkbladen als de RVS werkbladen. De Multiplex werkbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals Funo antraciet, granietzwart, beton donker en beton licht.

De RVS werkbladen of aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, lengtes en diepte maten. Bij Bouwmaat vind je RVS werkbladen met een wafel oppervlakte structuur. De verschillende opties op een rijtje:

 • 181,5 cm met spoelbak in het midden
 • 171,5 cm met spoelbak in het midden
 • 151,5 cm met spoelbak in het midden
 • 121,5 cm met spoelbak links
 • 121,5 cm met spoelbak rechts
 • 101,5 cm met spoelbak links
 • 101,5 cm met spoelbak rechts

New Jersey5037_Logan 4

Een Koninklijke speler

Ondanks dat Reginox een Nederlandse fabrikant is, reikt het werkgebied ver buiten Nederland. Zo heeft Reginox vestigingen in Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Singapore en klanten over de hele wereld. Met name onder de keuken- en sanitair specialisten, werkbladenfabrikanten, woningbouwcoöperaties, architecten en bouwondernemingen is Reginox een bekend bedrijf en merk.

Innovatie en kwaliteit

Reginox heeft een vergaand geautomatiseerde en geavanceerde productietechniek. Hierdoor kan Reginox continu nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen die voldoen aan de wensen van de markt.

Ook zorgen deze productiemethoden voor een kwalitatief sterk merk. Alle producten van Reginox worden gecontroleerd alvorens deze de fabriek verlaten. De verschillende certificaten als het ISO-certificaat zijn het bewijs van de geleverde kwaliteit. Daarnaast geeft Reginox bij normaal gebruik van de spoelunits een levenslange garantie op haar RVS spoelbakken.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Reginox centraal. Producten worden geproduceerd met oog voor mens, milieu en maatschappij. Zo is Reginox FSC gecertificeerd en worden de spoelbakken bijvoorbeeld gemaakt van 70% tot 80% gerecycled staal.


Video

De onderstaande video geeft je een goed beeld van het bedrijf Reginox en de productie van de spoelbakken.