Nemef hang- en sluitwerk voor deuren en ramen

Er zijn resultaten

Nemef staat al meer dan 100 jaar voor betrouwbare veiligheid en vakmanschap. Grote kans dat er in je woning wel iets van Nemef te vinden is. Sinds 1921 is Nemef een begrip in de bouwwereld met tal van innovatieve producten en concepten. Er zijn tientallen miljoenen producten de markt in gegaan. Denk hier aan de bekende standaardseries deursloten voor de woningbouw zoals de Nemef 1200 of 4000 serie. Of het nu gaat om binnendeursloten, veiligheidssloten, veiligheidscilinders of veiligheidsbeslag? Nemef is dé specialist als het om afsluiten en beveiligen van deuren gaat.

Nemef hang- en sluitwerk

Nemef heeft alle producten voor de juiste deurbeveiliging

Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Zorg er daarom voor dat jouw deuren goed afgesloten kunnen worden en beveilig deuren altijd compleet. Voor een optimale beveiliging van buitendeuren kies je voor een veiligheidsslot of meerpuntssluiting, veiligheidsbeslag en veiligheidscilinder. Wanneer je één van deze producten mist, is de beveiliging niet meer effectief. Nemef veiligheidsproducten zijn SKG® gecertificeerd en voldoen aan de eisen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Nemef bij Bouwmaat

Bouwmaat biedt een breed assortiment aan Nemef producten en bestaat uit onder andere uit binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, veiligheidscilinders, kerntrekbeslag en aanvullende beveiligingsproducten. Naast het voorraadassortiment is er ook een breed assortiment van Nemef producten op bestelling leverbaar.

Nemef veiligheidscilinders en sluitsystemen

Nemef veiligheidscilinders zijn een begrip in de woningbouwmarkt en zijn geschikt voor buitendeuren. Alle veiligheidscilinders zijn SKG® gecertificeerd en voldoen daarmee aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. De hoogwaardige cilinders uit de Nemef NF-serie staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Omdat ze in onze eigen fabriek worden geassembleerd, geeft dit flexibiliteit om cilinders in de meest voorkomende gelijksluitende aantallen, lengtes en uitvoeringen te produceren. Bij Bouwmaat vind je een breed voorraadassortiment van SKG**® en SKG***® cilinders per stuk verpakt of in gelijksluitende sets. In basiskwaliteit of met bescherming tegen manipuleren, slagpicken, uitboren en kerntrekken. Met gevarenfunctie of zelfs een technisch patent.

Daarnaast kun je bij Bouwmaat gebruik maken van de cilinder- en sleutelservice. Hiermee kun je:

  1. Extra cilinders bestellen (uitbreiding) op bestaande Nemef cilinder systemen
  2. Nieuwe gelijksluitende sets cilinders in iedere gewenste lengte en uitvoering bestellen
  3. Originele sleutels nabestellen

Nemef veiligheidscilinders en sluitsystemen

Geschiedenis

In 1921 werd Nemef - Nederlandse Meubelsloten Fabriek opgericht. De onderneming leverde destijds meubelsloten aan de vele meubelmakers rond Apeldoorn. Vanaf 1924 werden ook huisdeursloten geproduceerd. Midden vorige eeuw groeide Nemef uit tot een origineel Nederlands A-merk. Het assortiment is verder uitgebreid met de hoogste kwaliteit cilinders, meerpuntssluitingen, deurbeslag en innovatieve smart lock systemen. Nemef is onderdeel van het wereldmerk Yale en maakt deel uit van de ASSA ABLOY Groep.

Service & garantie

Service staat hoog in het vaandel bij Nemef. Onze producten staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Ze worden in eigen fabrieken geproduceerd onder de hoogste kwaliteitseisen met de daarbij behorende Nemef garantie. Voor het monteren van producten zijn er montagehandleidingen en diverse montagevideo’s beschikbaar.

Nemef minder kans op inbraak