Gira schakelaars en smarthome

Er zijn resultaten

Denk je aan Gira, dan denk je aan schakelaars. Maar Gira is meer dan dat. Zo zijn zij ook Smart home pioniers, KNX partner en toekomst ontwerper. Gira staat voor toekomstgericht, verantwoordelijk en gecertificeerd. Bij Gira staat de klant ten alle tijden centraal. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment van Gira.

Gira E2

De Gira E2 schakelaars is het designorigineel van Gira. Deze designlijn staat bekend om het hoekige, moderne en tijdloze ontwerp. De onbreekbare, UV-bestendige kunststof bestaat in de kleuren zuiver wit mat, zuiver wit glanzend, mat zwart, aluminium (gelakt) en antraciet en edelstaal.

Gira E2 schakelaars

Gira System 55

Met het Gira System 55 kunnen schakelaars en contactdozen aan iedere designwens worden aangepast. De uniforme afmetingen van de basiselementen zorgen ervoor dat deze altijd vervangen kunnen worden. Met zeven designlijnen en meer dan 90 afdekraamdesigns heb je daarnaast ontelbare combinatiemogelijkheden.

Gira system 55

Over Gira

Gira kent een bedrijfsgeschiedenis welke teruggaat tot 1905. Gira is dan ook niet meer weg te denken in de branche en mag uiteraard niet ontbreken in het assortiment van Bouwmaat. Sinds 2020 profileert Gira zich in de markt niet meer alleen als het merk van de schakelaars, maar als een sterke smarthome-aanbieder. Gira wordt hier zelfs voor geëerd met de Red Dot Award 2020 voor het beste smarthome-merk.

Gira E2 smart home