BouwmaatToolbox---header-keukenplanner

Keukenplanner

De Bouwmaat Keukenplanner biedt u alle mogelijkheden om in 3D ervaring een keuken te ontwerpen, bekijken, decoreren en plannen.

  • Uitgebreide multimedia mogelijkheden
  • Volledige 3D tekeningen
  • Ruime keuze
  • 360 graden rondkijken
  • Inzoomen op details
  • Delen van tekeningen

Bekijk de keukenplanner op www.bouwmaatkeukenplanner.nl/


foto-chris-scholte-groot

De favoriet van chris scholte

Schovast BV

Chris Scholte is eigenaar van het familiebedrijf Schovast BV en kiest voor de Bribus keukens van Bouwmaat. Voor dit interview zijn we op locatie en praten we over het bedrijf en Bouwmaat. Schovast is gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling en verhuur in de omgeving van Groningen. Duurzaamheid, comfort en persoonlijke wensen staan daarbij hoog in het vaandel. Vandaag zijn we bij het herontwikkelingsproject van de Kraggenburcht in Groningen. Een klus van 20 luxe appartementen met Bribus keukens van Bouwmaat.
 

Wat is belangrijk bij het kiezen van een keuken?
De keuze hangt sterk af van de doelgroep en de grootte van het appartement. Dit project met appartementen van 80m2 richt zich op young professionals en expats. Daarom leveren we een deel van de woningen gestoffeerd en gemeubileerd op en maken we slim gebruik van de beschikbare ruimte. In tegenstelling tot projecten voor studenten kiezen we hier voor luxere faciliteiten. Denk aan een keramische plaat, een vaatwasser en een mooie Grohe mengkraan. Met een goede combi-oven maken we slim gebruik van de ruimte.
 

Kwaliteit is belangrijk, waar let je op?
Ik ben trots op ons werk en werk alleen met de beste prijs-kwaliteit. Bribus levert precies die voorwaarden. Door de laserafkanting in de houten panelen zijn er geen naden zichtbaar en is de keuken beter dan andere keukens beschermd  tegen vocht. Daarbij is de kwaliteit te zien in het mechanisme in de laden en kastscharnieren. Hierdoor is de keuken duurzaam en geschikt voor intensief gebruik.
 

Hoe kwam je in aanraking met de keukens van Bouwmaat?
Eerst bezocht ik Bouwmaat voor een blikje verf hier of een spateltje daar. Toen viel mij een keuken in de goederenontvangst op. Na een praatje met een medewerker tekenden we samen een 3D-ontwerp van de keuken. 3D-tekeningen heb ik vaker gezien, maar deze gaf mij direct goede inzichten. Mede door deze service gaf het mij vertrouwen om een keukenproject te proberen in samenwerking met Bouwmaat.
 

En waarom ben je bij Bouwmaat gebleven?
Bouwmaat is vanaf het eerste moment betrokken en denkt actief mee. Bestellingen worden binnen één week geassembleerd en op locatie geleverd. Door de betrokkenheid van de manager vestiging en inkoop en de goede samenwerking tussen Bouwmaat en Bribus worden problemen snel opgelost waardoor de planning niet in gevaar komt. Een leuke bijkomstigheid was dat een mooie bestelling van 20 keukens bij Bouwmaat genoeg spaarkaarten opleverde om een scooter te kopen. Ideaal voor in de stad! Een mooie extra beloning voor een mooi project.
 

Schovast-Logo