Header-juridisch-advies

Juridisch advies

Een leverancier levert te laat bestelde producten, waardoor je vertraging oploopt op de klus. Of je hebt onenigheid met de opdrachtgever over de kwaliteit van het werk of de hoogte van de rekening. Twee voorbeelden die je vast niet vreemd zijn. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je juridisch sterk staat en jezelf indekt tegen kosten van juridische hulp. Je wilt uiteindelijk niet opdraaien voor kosten van een advocaat, die drie keer jouw eigen tarief hanteert.
 

ZZP Nederland

Het is uiteraard heel belangrijk dat je juridisch goed voorbereid bent. Met die insteek zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting ZZP Nederland. Via deze stichting kun je je aansluiten bij tal van producten; van pensioen tot rechtsbijstand en van een ongeschiktheidsverzekering tot een incassoservice.
 

Juridisch serviceabonnement

Heb je interesse in een lidmaatschap van ZZP Nederland? Klik hier en betaal geen €20, maar €15 per jaar. Voor het product 'juridisch serviceabonnement' betaal je €75 per jaar. In ruil hiervoor krijg je het gehele jaar gratis juridisch advies. Moet je vervolgens een jurist inschakelen? Dan krijg je korting op het uurtarief. Het juridische serviceabonnement is volledig afgestemd op zelfstandigen in de bouw en kan slapeloze nachten voorkomen.
 

Profiteer nu