Header-incasso

Incassoservice

Een opdrachtgever weigert te betalen of een factuur staat al maanden open. Twee voorbeelden die jammer genoeg geen uitzondering zijn. Wanneer dit veel voorkomt moet je jouw kosten zelf voorschieten. Wanneer men ook op herinneringen niet reageert, is het tijd om actie te ondernemen. Houdt het hoofd koel en start een incassoprocedure.
 

Binnen twee minuten incassozaken starten

Payt biedt via Stichting ZZP Nederland de mogelijkheid, om binnen twee minuten, zelf geautomatiseerd incassozaken te starten en te beheren. Je volgt online het complete incassotraject en weet op die manier exact welke brieven jouw debiteur via Payt Incasso ontvangt. Daarnaast kun je gebruik maken van 'creditcheck' en 'pre-incassozaken'. Bij een creditcheck informeer je, bij het maken van een offerte, of je toekomstige klant überhaupt wel in de gelegenheid is te betalen. Je maakt gebruik van 'pre-incassozaken', wanneer je het idee hebt dat jouw factuur aan de aandacht ontsnapt is, maar er niet direct een incassotraject van wilt maken.
 

Online incasso abonnement

Voor jou is het natuurlijk heel belangrijk dat je jouw geld ontvangt. Met die insteek zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting ZZP Nederland. Via deze stichting kun je je aansluiten bij tal van producten; van pensioen tot rechtsbijstand en van een ongeschiktheidsverzekering tot een incassoservice.

Heb je interesse in een lidmaatschap van ZZP Nederland? Klik hier en betaal geen €20, maar €15 per jaar en betaal tevens geen inschrijfkosten. Voor het product 'online incasso' betaal je een vast bedrag van €19,95 per incassotraject. De wettelijke incassokosten (minimaal €40) die je in rekening moet brengen bij jouw klant, mag je zelf houden of kwijtschelden aan jouw klant.
 

Profiteer nu