Slagschroevendraaiers kopen

Een slagschroevendraaier kopen? Met een slagschroevendraaier kun je schroeven in een handomdraai in en uit draaien. Bij Bouwmaat hebben we een breed assortiment aan slagschroevendraaiers. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een slagschroevendraaier?

geen resultaten

Een slagschroevendraaier kopen? Met een slagschroevendraaier kun je schroeven in een handomdraai in en uit draaien. Bij Bouwmaat hebben we een breed assortiment aan slagschroevendraaiers. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een slagschroevendraaier?

Type: op accu of op stroom

Ben je op zoek naar een accu slagschroevendraaier of naar een slagschroevendraaier op stroom? Een slagschroevendraaier op stroom zijn over het algemeen krachtiger, waardoor slagschroevendraaiers op stroom uitermate geschikt zijn voor de zware werkzaamheden. De accu slagschroevendraaiers daarentegen bieden meer flexibiliteit.

Kracht

De kracht van een slagschroevendraaier bepaalt hoeveel kracht de schroevendraaier kan leveren. De kracht wordt uitgedrukt in Newtonmeters (Nm). Hoe hoger het aantal Newtonmeters, hoe beter de slagschroevendraaier is geschikt voor de zware klussen.

Snelheid

De snelheid van een slagschroevendraaier bepaalt hoe snel de schroef in- of uitgedraaid wordt. De snelheid wordt uitgedrukt in toeren per minuut (tpm). Hoe hoger het aantal toeren per minuut, hoe meer snelheid de machine heeft.

Comfort

Het gewicht en de ergonomie van de slagschroevendraaier zijn ook belangrijk. Je wilt een model dat comfortabel in de hand ligt en niet te zwaar is, zodat je er langdurig mee kunt werken zonder vermoeid te raken. Daarnaast moet de grip antislip zijn en goede controle bieden over de schroevendraaier.

Accessoires en extra functies

Sommige slagschroevendraaiers worden geleverd met extra accessoires, zoals verschillende bits of een opbergtas. Daarnaast hebben sommige modellen extra functies, zoals een LED-lampje om op donkere plekken te werken of een instelbare koppelinstelling voor meer precisie.

Naast de standaard meegeleverde accessoires nog andere accessoires en toebehoren nodig voor jouw slagschroevendraaier?

Alle schroefbits

Alle toebehoren voor boor- en schroefmachines

Slagschroevendraaier online bestellen of in de vestiging

Heb jij de slagschroevendraaier gevonden die je nodig hebt? Een slagschroevendraaier bestel je eenvoudig en snel op Bouwmaat.nl of koop je in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over een slagschroevendraaier of over welke slagschroevendraaier je beste kunt gebruiken voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.