Accuboormachines kopen

Accuboormachine kopen? Voor bijna iedere klus is elektrisch gereedschap onmisbaar. Een accuboormachine in het bijzonder kan niet ontbreken in de gereedschapskoffer van een professional. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan accuboormachines van verschillende topmerken en verkrijgbaar in diverse voltages van de accu.

geen resultaten

Accuboormachine kopen? Voor bijna iedere klus is elektrisch gereedschap onmisbaar. Een accuboormachine in het bijzonder kan niet ontbreken in de gereedschapskoffer van een professional. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan accuboormachines van verschillende topmerken en verkrijgbaar in diverse voltages van de accu.

Direct naar: Milwaukee accuboormachines | Makita accuboormachines | DeWalt accuboormachines | Festool accuboormachines | Bosch accuboormachines | Metabo accuboormachines | Fein accuboormachines

Accuboormachine van Makita, Milwaukee, Festool, DeWalt, Bosch & meer

In het assortiment van Bouwmaat vind je professionele merken accuboormachines. Als bouwer heb jij natuurlijk een voorkeur voor een merk. Wij zorgen dat jouw merk altijd beschikbaar is. De merken accuboormachines op een rij:

Accuboormachines

Accuvoltage: hoe krachtig moet de machine zijn?

Voltage betekent eigenlijk de kracht van een accuboormachine. Het is belangrijk om bij het kopen van een accuboormachine te kijken naar het voltage van de machine. In het assortiment van Bouwmaat vind je 10,8 volt, 12 volt en 18 volt accuboormachines. De keuze is afhankelijk van wat je met de machine gaat doen.

Ga je alleen wat schroeven indraaien? Dan heb je aan een 10,8 volt accuboormachine vaak genoeg. Wanneer je ook gaat boren in hout of gipsplaten, dan heb je al gauw minimaal een 12 volt accuboormachine nodig. Heb je een zware klus als boren in staal en steen? Dan kun je het beste een 18 volt accuboormachine kopen.

Accucapaciteit: hoe lang moet de accu meegaan?

De capaciteit van een accu wordt gemeten in ampère en zegt iets over de hoeveelheid stroom die een accu per uur kan leveren aan de machine. Ga jij de accuboormachine lang en intensief gebruiken? Dan is het aan te raden een accuboormachine met een hogere ampère accu te kopen.

Tip: veel accu’s kunnen tegenwoordig op meerdere machines worden gebruikt. Heb jij veel accugereedschap? Dan kan dit een toegevoegde waarde zijn.

Versnellingen: hoeveel heb je er nodig?

De meeste accuboormachines hebben verschillende versnellingen of standen. De laagste stand heeft een lager toerental en een hoger koppel en is geschikt voor schroefwerk. De hoogste stand heeft een hoger toerental en een lager koppel en is meer geschikt voor boorwerk. Vaak zijn de versnellingen in te stellen middels een schuifknop aan de bovenzijde van de accuboormachine. De versnellingen geven je meer controle over het boor- en schroefwerk.

Inspiratie

Wil jij meer weten over accuboormachines? Op Alles.bouwmaat.nl vind je inspiratie, tips en stappenplannen, zo ook over accuboormachines. Lees bijvoorbeeld alles over accuboormachines van de merken Festool, Milwaukee, Makita en DeWalt. Of bekijk de vergelijking van verschillende soorten accuboormachines. Klik hier voor alle artikelen op Alles.bouwmaat.nl over accuboormachines.

Accuboormachine kopen bij Bouwmaat

Heb je een accuboormachine gevonden die past bij jouw klus? Bestel de accuboormachine eenvoudig online op Bouwmaat.nl of koop de machine in een vestiging bij jou in de buurt.

Waarom koop je accuboormachines bij Bouwmaat?

  • Alles voor de vakman onder één dak
  • Professioneel en breed assortiment
  • Services en diensten om slimmer te ondernemen
  • Online bestellen en afhalen in één van de 49 vestigingen
  • Liever bezorgen? Thuis of op de klus

Heb je een vraag over een accuboormachine?

Bij Bouwmaat bieden we je meer dan alleen producten. Zo hebben we ook een breed scala aan services en diensten. Daarnaast beschikken onze medewerkers over een hoog kennisniveau over de producten, zodat ze jou altijd een geschikt advies kunnen geven. Heb je een vraag over accuboormachines? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag bij jouw Bouwmaat vestiging.