WEB_LP_HeyhoHeader

Online gereedschap huren

Direct gereedschap huren >>

Gereedschap huren voor professionals

Als professionele bouwer heb je natuurlijk een behoorlijke verzameling gereedschap. Maar soms heb je voor die ene klus net iets anders nodig. Gereedschap dat je niet vaak gebruikt, waarvan de aanschaf niet rendabel is en het ook nog eens ruimte inneemt in je bus. Dat gereedschap kun je beter huren

Maar gereedschap huren is vaak een heel gedoe. Je weet niet precies hoe lang je het nodig hebt en moet daardoor bijbetalen. Of je neemt voor de zekerheid een langere termijn, waardoor je veel te veel betaalt. Niet met HeyHo, want daar betaal je per gebruik in plaats van per dag of per week. Ervaar de nieuwe manier van gereedschap huren.

Makkelijk gereedschap huren via HeyHo en Bouwmaat

HeyHo werkt samen met Bouwmaat om huren van gereedschap nog gemakkelijker te maken. Start met huren en log in met je Bouwmaat-pas, kies een datum en je gewenste gereedschap. Zo simpel is het!  Laat het direct op locatie bezorgen of in je favoriete Bouwmaat vestiging. In het laatste geval komt je gereedschap met bijbehorende accessoires dan veilig en netjes in een kluiswand te liggen die alleen jij kan openen. Dit is momenteel mogelijk in de volgende vestigingen: Arnhem, Utrecht en Purmerend*.

Huur gereedschap >>

Voordelen van huren via Bouwmaat en HeyHo

Of je nu een dag, een week of langer nodig hebt om de klus te klaren, dat maakt helemaal niets uit. Je betaalt namelijk niet per dag of week, maar per klus. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen

  • Je betaalt geen borg, maar wel de eerste dag vooraf
  • Betaal voor gebruik, niet per week of per dag
  • Niet lang vooraf reserveren, maar voor de volgende dag
  • Het materiaal wordt gratis op locatie bezorgd of bij Bouwmaat (Dit is momenteel mogelijk in de volgende vestigingen: Arnhem, Utrecht en Purmerend.
  • Handleidingen zijn te downloaden op de pagina waar je het gereedschap hebt gehuurd

In 4 stappen gereedschap huren zonder borg

Op heyho.nl kun je makkelijk en snel je gereedschap huren. Zelfs al voor de volgende dag!

  1. Zoek je producten
  2. Bereken je verwachte kosten
  3. Login met je Bouwmaat account
  4. Ontvang direct je bevestigingsmail

Meer info over huren >>

Tip: wil je in de ochtend al aan een klus beginnen, reserveer dan het gereedschap voor de dag ervoor. Zo kun je op tijd aan de slag.

Welk gereedschap kun je via HeyHo huren?

Of je nu gaat boren, breken, houtbewerken, reinigen, schilderen of tuinieren: bij HeyHo hebben ze het juiste gereedschap voor je klaarliggen. Verschillende breekhamers, bouwdrogers, bandschuurmachines en accu-knabbelschaar. Van vooraanstaande merken zoals Makita, DeWalt en Milwaukee, Fein en Kärcher.

 

"HeyHo, gereedschap huren doe je zo!"

 

* deze vestigingen zijn onderdeel van een pilot.