BouwmaatToolbox---header-yellowbrick

Eenvoudig parkeren

Een klus in de stad brengt soms het nodige 'gedoe' met zich mee. Het zoeken van een parkeerplek vraagt wat geduld en vervolgens moet je de parkeertijd inschatten. Aangekomen bij de klus blijkt al snel dat je langer nodig hebt, dan gedacht. Je vergeet je parkeerkaartje en teruggekomen bij jouw bus wacht er een papieren verassing onder de ruitenwisser. De moderne technologie heeft hier een oplossing voor; parkeren en betalen via je mobiel oftwel mobiel parkeren! 
 

Hoe werkt het?

Mobiel parkeren is eenvoudig. Je gebruikt jouw mobiel om je parkeertijd te starten en te stoppen. Dit door middel van het gebruik van de parkeerapp of door te bellen. Gebruik je de app? Zet dan de GPS aan op jouw mobiel. De parkeerapp vindt automatisch in welke parkeerzone je bent. Wil je geen gebruikmaken van GPS? Toets dan in de app, de zonecode in die aan de bovenzijde van de parkeerautomaat staat aangegeven. Ook kun je telefonisch contact opnemen, waarna je de zonecode invoert en afsluit met een hekje. 

Hoe_werkt_het_Yellowbrick

Controleurs scannen vervolgens jouw kenteken. Zorg er dan ook voor dat altijd het juiste kenteken in de app staat. Rijd je in verschillende bedrijfswagens? Je wijzigt het kenteken gemakkelijk op ieder moment in de app of op een computer. Natuurlijk kleven er voor- en nadelen aan deze oplossing:
 

Voordelen

  • Je ontvangt maandelijks een overzicht van jouw parkeerkosten en die van jouw medewerkers.
  • Je betaalt achteraf gemakkelijk via een maandfactuur.
  • De factuur is voorzien van btw-specificatie. Btw terugvragen is dus mogelijk.
  • Je kunt parkeerkosten koppelen aan een kenmerk, zoals een projectcode.
     

Nadelen

  • Je vergeet mogelijk de parkeertijd te stoppen. Hiervoor stel je gemakkelijke en reminder in.
  • Jouw internetverbinding kan wegvallen, waardoor je jouw transactie niet kunt stoppen. Gelukkig is dit telefonisch altijd mogelijk!
     

Yellowbrick

Wij vinden het belangrijk dat je als vakman het gemak haalt uit kleine technologische oplossingen als deze. Met die insteek zijn wij een samenwerking aangegaan met Yellowbrick. Via Bouwmaat maak je gebruik van een voordelige aanbieding: je registreert je gratis (t.w.v. €10,-) en voegt gratis extra gebruikers toe (t.w.v. €10,-). Wil je meer weten over onze samenwerking en de aanbieding? Klik hier en start met eenvoudig parkeren!
 

Profiteer nu