0012020_WEB_HP_W11_LP_Header_Algemeen

Cadeaus, gereedschap & shoptegoed

Bouwmaat shoptegoed

Naast gratis cadeaus en gereedschap kun je bij een besteding vanaf €500,- (excl. BTW) tijdens de Week van de Echte Vakman ook kiezen voor 10% Bouwmaat Shoptegoed. Het tegoed kun je inwisselen na de actieweek, bij een volgend bezoek aan je vestiging.

Bouwmaat klanten die tijdens de Week van de Echte Vakman 2020 meer dan € 500.- exclusief BTW besteden in één van de 48 Bouwmaatvestigingen of op Bouwmaat.nl, kunnen kiezen voor Bouwmaat shoptegoed. Het Bouwmaat shoptegoed is 10% van het factuurbedrag.

Voorbeeld: je besteedt €500,- tijdens de Week van de Echte Vakman. Je ontvangt Bouwmaat Shoptegoed t.w.v. €50,-. Bouwmaat Shoptegoed ontvang je tot een omzet van maximaal €25.000,-. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Afhandeling online bestelling

  • Kies je via de Bouwmaat webshop voor klaarzetten in een van de 49 Bouwmaat vestigingen? Dan zorgt de vestiging voor de afhandeling van je cadeau. De vestiging neemt binnen 2 werkdagen contact met je op over de keuze van je cadeau en de afhandeling hiervan.  
  • Kies je via de Bouwmaat webshop voor bezorgen? Dan neemt onze klantenservice binnen 2 werkdagen contact met je op over de keuze van je cadeau en de afhandeling hiervan.