Bouwmaat en Milwaukee

0082023-bouw-lp_web3Bouwmaat heeft het beste assortiment voor de slimme bouwer. Daarom laten we jou graag kennis maken met de producten van Milwaukee. Milwaukee levert, net als Bouwmaat, enkel topkwaliteit aan professionele gebruikers. Gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen die helpen om de klus beter, sneller, betrouwbaarder en veiliger te klaren.

Bekijk direct het gehele assortiment Milwaukee producten

Bouwmaat heeft altijd een oplossing.
Geen uitdaging is te groot met de ruim 800 verschillende Milwaukee producten in ons assortiment. Professioneel, kwaliteit, robuust en prettig in gebruik. Dat wil jij toch ook?

Bouwmaat staat voor betrokken professionals.
Jouw veiligheid vinden wij belangrijk. Daarom raden wij aan om je handen altijd te beschermen. Milwaukee snijbestendige werkhandschoenen zijn belangrijk voor jouw veiligheid bij materiaalbewerking en constructie, en zo flexibel dat ze niet belemmerend zijn voor het uitvoeren van je werkzaamheden.

Bouwmaat heeft het beste assortiment voor de slimme bouwer.
Zo bespaar je tijd met de Milwaukee M2 hamerboor, omdat deze tot 25% sneller boort dan een standaard hamerboor.

Voor de echte vakman van Bouwmaat zijn de Milwaukee PACKOUT™ boxen, organisers en tassen de beste keuze, omdat deze onderling vergrendelbaar en verwisselbaar zijn. Daardoor kan je jouw gereedschap of accessoires veilig als één geheel vervoeren.

Ga naar alle actieproducten

Kom langs en ervaar zelf

Kom langs als de rode Milwaukee truck of container bij een vestiging bij jou in de buurt staat of ga naar een van de demonstraties en ervaar zelf de kracht en kwaliteit van Milwaukee gereedschap!

Lees meer over de truck, containers en demonstraties

Direct naar jouw vestiging

Wat vinden vakmensen van Milwaukee?

Er zijn al veel enthousiaste Milwaukee-gebruikers. Ben jij nieuwsgierig naar wat andere vakmensen van Milwaukee producten vinden? Lees dan de onderstaande artikelen.

Een goed verlichte werkplaats met Milwaukee

Milwaukee accessoires … de favoriet van Bas Witsel
Milwaukee Packout™