Header-boekhouden

Boekhouden

Misschien wel het minst leuke deel van ondernemen; boekhouden. Toch is een goede en overzichtelijke boekhouding belangrijk. Naast dat het wettelijk verplicht is, geeft een goede boekhouding inzicht in de prestaties van jouw bedrijf, of jouw klanten op tijd betalen en maakt het de belastingaangifte gemakkelijk. Door het niet ontvangen van belastingboetes en wanneer klanten op tijd facturen betalen, staat er meer geld op de rekening. Een goede reden voor een juiste boekhouding dus!   
 

Boekhoudmethode Jortt

Om er voor te zorgen dat jij eenvoudig een goede boekhouding voert, zijn wij een samenwerking aangegaan met boekhoudmethode Jortt. Een boekhoudmethode in een modern jasje. Eén die spreekt in de taal van de ondernemer en niet in die van de boekhouder. Op die manier is het voor jou gemakkelijk om jouw eigen boekhouding te voeren en inzicht te krijgen in jouw financiële situatie. 
 

Wat zijn de voordelen van Jortt?

  • Geen boekhoudcursus: Jortt heeft boekhouden simpel gemaakt en spreekt in een taal die jij begrijpt.
  • 80% gaat automatisch: Door van iedere boeking te leren, doet Jortt 80% van de boekingen automatisch. 
  • Hulp waar nodig: Boekhoudmethode Jortt kent veel handige snufjes, maar ook als je er niet uitkomt is er persoonlijke hulp beschikbaar.
     

Jortt is er in de vorm van twee abonnementen:

  1. Jortt Gratis: Een factuurtool waarmee je eenvoudig overzichtelijke facturen maakt en verzendt. Dit abonnement is geheel gratis.
  2. Jortt Compleet:  Een volledig online boekhoudprogramma van factuur tot btw-aangifte. Met Jortt Compleet breng en houd je gemakkelijk jouw administratie op orde. Dit abonnement kost €12,50 per maand. Klanten van Bouwmaat ontvangen Jortt Compleet de eerste twee maanden gratis.


Wil jij meer weten over de abonnementen of over Jortt? Bezoek dan de website www.jortt.nl. Wil jij starten met glimlachend boekhouden? Meld je snel aan op Jortt.nl en maak gebruik van promotiecode: AVSB-HYWA-1492 .
 

Profiteer nu