KONG: in een flits je materiaal op de klus

Je kent het vast wel: je bent op de klus en er gaat iets stuk of je bent toch iets vergeten. Dat kost tijd. Bouwmaat Amsterdam Amstel XL heeft een primeur. Je kunt daar sinds kort gebruik maken van de diensten van KONG. Deze flitsbezorgdienst zorgt ervoor dat jij binnen twee uur je spullen op locatie hebt. Kevin Westermeijer, een van de oprichters van KONG, vertelt je er meer over.

KONG is opgericht door Kevin Westermeijer en Camiel Kraan. Deze ervaren ondernemers gaan nu een exclusief partnership met Bouwmaat aan. Met alle voordelen van dien. Kevin legt uit: “Ons doel is om de nalevering in de bouw schoner, sneller, veiliger en goedkoper te maken. KONG helpt jou als je onverhoopt iets mist op de klus of als er iets stuk gaat. Dat is natuurlijk vervelend. Je moet dan het werk stilleggen of iemand naar de bouwmarkt sturen die je op dat moment eigenlijk niet kunt missen. Die wroet z’n bus heen en terug door stad, eigenlijk maar voor een klein beetje materiaal. Het vertraagt het werk en is gewoon heel tijdrovend. KONG zorgt ervoor dat er binnen twee uur een bakfiets bij jou op de stoep staat met je spullen. Simpelweg door je bestelling door te geven aan Bouwmaat.”

Supersnel op de stoep

KONG levert tot en met 50 kilo producten bij jou op de klus, binnen de ring van Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Diemen en Duivendrecht, af. Past het in het krat van de bakfiets, dan is het supersnel te leveren. Er is ook een buis op de bakfiets gemonteerd waarmee profielen en latten tot en met 3 meter lang en met een maximale diameter van 10 cm bezorgd kunnen worden. “We beloven dat de levering, vanaf het moment dat je bij Bouwmaat bestelt, niet langer dan twee uur duurt. Maar in de praktijk staat de bezorger eigenlijk altijd sneller bij je op de stoep. Via een track & trace kun je jouw materiaal volgen, superhandig. Ook krijg je bij de bezorging bijvoorbeeld een gratis koffie en een lekkere snack aangeboden. Niet alleen makkelijk dus, maar ook nog eens erg lekker!”

Onnodige uitlaatgassen voorkomen

KONG komt dus jouw kant op gesjeesd in een elektrische bakfiets. Dat is niet voor niets. “Het is sneller in de binnenstad, maar natuurlijk ook veel schoner. We voorkomen onnodige uitlaatgassen bij een nalevering. Je krijgt je spullen op een groene manier. Standaard kost een levering maar € 19,95. Maar er zijn regelmatig acties, dus houd die in de gaten.”

Mannetje erbij

Met KONG heb je er eigenlijk een extra mannetje bij om de klus continu door te laten gaan. “Er hoeft niemand meer midden op de dag naar de bouwmarkt om een artikel te kopen. Dit bespaart tijd, geld, werkuren en gedoe met parkeren. Zo lossen we samen dus veel problemen op!”