Bouwmaat 35 jaar

Deel dit artikel:

Al 35 jaar samen op pad!

Bouwmaat bestaat 35 jaar! Dat willen we vieren en dat doen we natuurlijk samen met jou als klant. Jij, de bouwer, de eigen baas die we al 35 jaar mogen helpen bij het zo makkelijk mogelijk succesvol doen van het werk. De wereld verandert in sneltreinvaart en onze producten en diensten gaan daar uiteraard in mee. Maar al die jaren draait het enkel en alleen om jou: de slimme vakman. Dat was in 1986 en dat is in 2021 nog steeds.

Het trouwe Bouwmaat-gezicht voelt al 35 jaar als thuis. Samen vinden we altijd weer de beste oplossing voor jou en je klanten. Daarom maak jij ook nu dagelijks gebruik van ons uitgekiende assortiment en dat vinden we fantastisch. Al 35 jaar kunnen Bouwmaat en bouwers op elkaar bouwen en voelt jouw succes als het onze. Dankzij jou zijn we wie we zijn en daar willen we je voor bedanken.

Bouwmaat trakteert

Met jou vieren we graag van 6 tot en met 12 september onze verjaardag! We trakteren je die week op extra spaarpunten voor je Bouwmaat Spaarplan en je profiteert van speciale scherpe aanbiedingen in de vestigingen én op bouwmaat.nl.

Bouwmaat viert feest

Ook zorgen we ervoor dat er elke dag iets leuks te beleven is in de vestigingen. Op de pagina van jouw vestiging kun je kijken wat er wordt georganiseerd. Met als klap op de vuurpijl het knallende verjaardagsfeest op vrijdag 10 september.

In alle vestigingen staat er van ongeveer 15.30 tot 18.00 uur een heerlijke BBQ of andere lekkere catering voor je klaar.

Vanuit de vestigingen Bouwmaat Schiedam XL (de allereerste vestiging ooit), Bouwmaat Groningen XL en Bouwmaat Eindhoven De Hurk XL wordt er een knallende liveshow georganiseerd, te zien op grote schermen in alle vestigingen. Het wordt dus echt een groot feest.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat dit op een verantwoorde en veilige manier plaats kan vinden. 

Medewerkers en klanten aan het woord

Net als in bovenstaande video kun je op deze site de komende weken zowel klanten als medewerkers zien terugkomen die hun ervaringen met 35 jaar Bouwmaat delen. Mooie verhalen, dus kom zeker terug!

Deel dit artikel: