Win met jouw project de Vakwerk Awards!

Deel dit artikel:

Meld jouw project aan voor de Vakwerk Awards

Heb jij een project waar je zo trots op bent en dat je heel Nederland wilt laten zien? Meld je dan nu aan voor de Vakwerk Awards en maak kans op een bedrijfswagen van Ford.

Reden

Dagelijks stappen duizenden vakmannen ’s ochtends vroeg in de welbekende busjes om naar de klus te gaan. In de bouw, herstel, renovatie en onderhoud is volop beweging, de klussen liggen voor het oprapen en dat levert in sommige gevallen geweldige projecten op. Klussen die volgens Bouwmaat meer aandacht verdienen omdat er ieder project weer vakmanschap geleverd wordt.

Want dat is de reden waarom Bouwmaat het plan heeft gevat om samen met haar A-merk partners  de Vakwerk Awards te introduceren. Vakmanschap gaat verder dan alleen het resultaat, het gaat ook om de uitvoering. Wordt er voldaan aan de wensen van de opdrachtgever, is er met het werk rekening gehouden met wet- en regelgeving en wordt er innovatief en/of duurzaam gewerkt?

Uitreiking

Er wordt veel kwaliteit geleverd en met de Vakwerk Awards is het doel om hier meer aandacht voor te genereren. Een deskundige jury zal samen met de VLOK, de branchevereniging voor klussenbedrijven, het werk beoordelen aan de hand van vastgestelde criteria. Op 25 mei 2018 vindt de uitreiking plaats van de Vakwerk Awards in de Jaarbeurs te Utrecht tijdens het Bouwmaat XXL Event waarbij de overall winnaar een bedrijfswagen van Ford wint.

Vakmannen kunnen tot 31 januari 2018 hun project aanmelden via www.vakwerk-awards.nl voor één van de categorieën:

  • Sanitair & Installatie
  • Schilderen
  • Duurzaam bouwen
  • Bouw & Timmeren
  • Tegelen
  • Stucwerk

Dus meld jouw project nu aan!

 

Deel dit artikel: