Verbouwing Bouwmaat Zwolle

Deel dit artikel:

Bouwmaat Zwolle wordt verbouwd in de periode 3 mei tot 1 juli. Helaas kunnen we niet voorkomen dat je hier enige hinder van kan ondervinden. Maar er staan zoals gewoonlijk altijd medewerkers klaar om je te woord te staan en je te helpen jouw artikelen te vinden.

Assortiment

Het vertrouwde Bouwmaat-assortiment is zowel tijdens als na de verbouwing beschikbaar. Een groot deel van de producten ligt in de vestiging, maar sommige producten zijn niet meer direct in de vestiging op voorraad. Het overige assortiment bestel je echter heel makkelijk en snel online of via de vestiging. Vandaag besteld is morgen in huis.

Bezorgen

Je kunt de bestelling op de klus laten bezorgen via onze bezorgservice. Vanuit ons distributiecentrum leveren we alle door jou gewenste producten dus op tijd en op de plek waar jij wilt, zo kun jij gewoon door met jouw klus.

Services

Natuurlijk houden we ook tijdens de verbouwing onze handige services. Zoals bijvoorbeeld de aanhangerservice. Ook de zaagservice en het verf mengen blijven we doen zoals je van ons gewend bent. We blijven veel contact houden met jou als vakman, want Bouwmaat denkt graag mee.

Bekende gezichten, vertrouwde professionele ondersteuning

Dus ondanks de veranderingen blijft Bouwmaat Zwolle gewoon jouw vestiging. Dezelfde professionele en vertrouwde hulp, waar je op kunt rekenen.

Deel dit artikel: