Vakwerk Awards; dé prijzen voor het beste vakwerk

Deel dit artikel:

Uitreiking Vakwerk Awards

In verband met alle maatregelen rondom COVID-19 is het Bouwmaat XXL Event afgelast. 

De uitreiking van de Vakwerk Awards gaat plaatsvinden op 4 september tijdens een live uitzending vanuit Bouwmaat Almere. Meer informatie volgt.

Lever jij echt vakwerk waar je trots op bent? Doe dan mee met de Vakwerk Awards! Stuur voor 1 februari 2020 jouw klus in en maak kans op fantastische prijzen! De hoofdprijs: een gloednieuwe bedrijfswagen!

Wat zijn de Vakwerk Awards?

Bouwmaat, Zelfstandigen Bouw en Eisma Bouwmedia organiseren samen de Vakwerk Awards om vakmensen in het zonnetje te zetten. Vakmensen zijn dagelijks met geweldige klussen bezig; klussen waar ze trots op mogen zijn, klussen die gedeeld mogen worden!

Met de Vakwerk Awards dagen we vakmensen uit om een klus waar zij echt trots op zijn te delen met het grote publiek. Alle vakmensen in Nederland hebben de mogelijkheid om hun klus in te sturen en daarmee mee te dingen naar de titel ‘Winnaar van de Vakwerk Awards 2020’. De hoofdprijs van dit jaar: een gloednieuwe bedrijfswagen!

Hoe werkt het?

  • Stuur vóór 1 februari 2020 jouw klus in op Vakwerk-awards.nl.
  • Op 1 maart 2020 worden de drie genomineerden per categorie bekend gemaakt.
  • Van 1 april t/m 31 mei 2020 kan er door het publiek gestemd worden op hun favoriete klus via Vakwerk-awards.nl.
  • Op 4 juni 2020 worden de winnaars van de Vakwerk Awards 2020 bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt!

Aanmelden

Aanmelden is heel eenvoudig. Ben jij een vakman en trots op jouw klus? Ga naar www.vakwerk-awards.nl en stuur jouw klus in!

Deel dit artikel: