Welkom bij Bouwmaat Deventer, vertrouwd dichtbij

Deel dit artikel:

Maandag 6 december opent de 50e (!) Bouwmaat vestiging haar deuren: Bouwmaat Deventer Compact. Bij Bouwmaat in Deventer doen we wat we in alle vestigingen van Bouwmaat doen: een totaalassortiment aanbieden. En met Bouwmaat Compact is de vestiging nog mooier, moderner, beter én sneller. Dit maakt het voor jou als professionele bouwer alleen maar makkelijker. We denken graag mee en ontzorgen je voor, tijdens of na je klus.

Totaalassortiment in de vestiging en online

Het betrouwbare Bouwmaat-assortiment blijft beschikbaar. In de vestiging ligt een groot deel van de producten die je nodig hebt voor je dagelijkse klus. Ga je aan de slag met een groter project? Dan bestel je de producten
makkelijk en snel in de vestiging of online. Dan zorgen wij dat het binnen een dag klaarligt of bezorgd wordt.

Klaarzetten of leveren waar jij wilt

Dankzij de kiosk in de vestiging kunnen we je nog meer service bieden. Hier plaats je zelf of samen met een van onze medewerkers makkelijk een order. De spullen die je die dag nodig hebt, pak je direct mee. Het grotere
en complexere materiaal kunnen we voor de volgende dag voor je klaarzetten. Of je laat de bestelling op de klus bezorgen via onze bezorgservice.

Profiteren van handige services

Bij Bouwmaat Deventer Compact bieden we ook op het gebied van service wat je Bouwmaat mag verwachten . Dat betekent dat de verschillende diensten die jouw werkdag net wat makkelijker maken gewoon blijven. Jij richt je op je klus, wij verzorgen alles eromheen.

“Je pakt je spullen en bent in een recordtijd weer buiten, omdat alle producten makkelijker vindbaar zijn.”

Snelle, overzichtelijke looproute

Je stapt straks binnen in een heldere, frisse en vooral overzichtelijke vestiging. Hoge en lage stellingen wisselen elkaar af. Dit zorgt ervoor dat producten makkelijker vindbaar zijn. Je hoeft ook niet ver te lopen, want alle producten voor een bepaalde klus liggen bij elkaar. Dankzij de snelle routing en logische indeling sta je binnen vijf of tien minuten weer buiten!

Maatwerkplein en koffie- en adviesplein

Op het maatwerkplein helpen wij je straks graag met het bestellen van bijvoorbeeld keukens en deuren op maat. Dat scheelt een hoop tijd tijdens je klus. Het gezellige koffie- en adviesplein, waar je collega’s kunt spreken, staat centraal in de vestiging. Dit is dé ontmoetingsplek voor professionele bouwers.

Deel dit artikel: