Nieuw jaar, nieuw begin. Iedereen maakt wel eens goede voornemens. Veel van deze voornemens liggen in de privésfeer; gezonder leven, meer sporten enzovoort. Maar als vakman kun je natuurlijk ook goede voornemens maken die betrekking hebben op je werk.

Om je op weg te helpen hebben we een aantal voornemens op een rijtje gezet en daar artikelen met handige informatie bij gezocht.

Nieuwe bus kopen

Tijden veranderen en je bus wordt er niet jonger op. Misschien ben je wel toe aan een grotere bus. Maar hoe kies je de juiste bedrijfswagen? Of misschien ben je wel toe aan een elektrische bus, nu in veel steden milieuzones worden aangewezen.

Vaker kopen bij Bouwmaat

Waarschijnlijk ben je al klant bij Bouwmaat. Maar misschien kom je nog niet zo vaak. We hebben zeven goede redenen om te kopen bij Bouwmaat voor je op een rij gezet. Van kwaliteit voor en door professionals tot meer voordeel voor jou

Nieuwe technieken en klussen leren

Of je net begint of al lang in het vak zit, je kunt altijd nog meer leren. Nieuwe materialen of technieken worden continu ontwikkeld. Dus blijf niet stil staan en gun jezelf die nieuwe kennis en kunde! Bouwmaat heeft voor verschillende klussen handige stappenplannen gemaakt.

Meer maatwerk laten maken

Een onderdeel van de services van Bouwmaat is dat we verschillende maatwerkoplossingen aanbieden. Want veel projecten vereisen maatwerk, maar maatwerk kost tijd. Met de maatwerkoplossingen van Bouwmaat kun je tijd besparen en toch volledig op maat gemaakt werk leveren. Van maatwerk keukens tot Raam- en deurkozijncombinaties op maat. Bekijk snel wat er allemaal mogelijk is.

Gereedschap en materiaal goed onderhouden

Niets is zo belangrijk als goed onderhouden materiaal en gereedschap. Maar in de dagelijkse praktijk wil dat er nog wel eens bij in schieten. En dat kost tijd en geeft kans op fouten en ongelukken. Zorg daarom dat je gereedschap scherp is, goed verzekerd en goed onderhouden.

Veiliger werken

Misschien wel het belangrijkste voornemen. Of het nu gaat om je goed te beschermen op een klus tegen corona, stof of ongelukken. Zorg voor de juiste beschermingsmiddelen die passen bij jou én bij de klus. Om je te helpen hebben we een serie artikelen geschreven. Van handige keuzegidsen tot tips over onderhoud en wet- en regelgeving.

En als afsluiter nog een persoonlijk voornemen: meer lachen. Bijvoorbeeld met de mannen van Biereco, iedere week nieuw en exclusief bij Bouwmaat!