Gouden winnaar Milwaukee actie is bekend!

Trekking hoofdprijs winactie ‘Ga voor Goud met Milwaukee’.

Grote winactie 2021

Heb jij ook meegedaan met de winactie ‘Ga voor Goud met Milwaukee’? Vanaf 1 januari kon je als Bouwmaat-klant vijf maanden lang meedingen naar fantastische prijzen. Er is volop meegedaan, heel veel klanten zijn ‘voor Goud’ gegaan. Ruim 1.500 deelnemers hebben, na aankoop van €250,- aan Milwaukee tools, automatisch meegedaan met deze grote winactie 2021!

Goed gevulde prijzenpot: maandprijs €1000,- aan Milwaukee tools

Vanaf januari tot en met mei hebben we uit het grote aantal deelnemers maandelijks een winnaar getrokken die voor maar liefst €1.000 euro aan Milwaukee tools mocht uitkiezen. We hebben Bouwmaat-klanten uit het hele land blij gemaakt, van Almere en Rotterdam tot aan Leeuwarden.

Wie waren de gelukkige maandwinnaars?

Januari: Ed Onderhoudt
Februari: Baro Bouwsupport
Maart: Wonen in hout B.V.
April: Hoencamp Holding
Mei: Technisch installatiebedrijf van Lindenberg

En wie wint de hoofdprijs?

Wie heeft €10.000 aan Milwaukee tools gewonnen? Uit het grote aantal deelnemers verrichten we nogmaals een trekking voor de hoofdprijs, €10.000 aan Milwaukee tools (en een tweede en derde prijs van respectievelijk €5.000 en €2.500 aan Milwaukee tools). Het grote moment is nu aangebroken, het is tijd voor de finale trekking. Zit je er klaar voor? Benieuwd wie de laatste drie winnaars zijn?

Bekijk snel de video en kijk of jij de gelukkige gouden winnaar bent!