Bouwmaat Arnhem: groter, completer, efficiënter en overzichtelijker

Zoals je weet hebben we de afgelopen tijd flink gewerkt aan een volledig nieuwe en uitgebreide Bouwmaat Arnhem. Dankzij deze verbouwing stap jij binnen in een moderne Bouwmaat die helemaal klaar is voor de toekomst. Groter, completer, efficiënter en overzichtelijker. Zo vind jij nog sneller en eenvoudiger alles voor je complete klus.

600 m² meer Bouwmaat

In Arnhem ontvangen we gemiddeld zo’n 300 vakmannen per dag. We willen jou natuurlijk de service blijven bieden die je van ons gewend bent. En meer! Bouwmaat Arnhem heeft er daarom maar liefst 600 m² oppervlakte bij. Dat betekent dat we nog meer ruimte hebben voor het toch al brede assortiment. Zo profiteer jij van meer producten en nog meer zekerheid dat jij alles hebt voor je klus. Je grijpt hier niet snel mis! Uiteraard zijn er ook lekker veel parkeerplaatsen bijgekomen, zodat er altijd een plekje is voor jouw bus.

Overzichtelijk, duidelijk en compleet

We hebben jouw vertrouwde Bouwmaat omgebouwd naar een moderne en zeer overzichtelijke vestiging. Door de nieuwe productaanduidingen zie je snel waar je moet zijn. De routing is aangepast en de indeling nog logischer. We maakten zogenoemde ‘werelden’ voor schilderen, tegelen, gereedschap en sanitair. Deze zijn eenvoudig te vinden en duidelijk te herkennen. Via onder andere handige schermen krijg je daar extra productinformatie, bijvoorbeeld tips over hoe je de producten het beste kunt toepassen. Alles voor een klus ligt slim bij elkaar. Zo pak je bij de nieuwe, niet te missen, verfbalie ook gelijk je kwasten en tape mee. De zagerij? Die is verhuisd naar de uitgang zodat je jouw op maat gezaagde plaatwerk net wat makkelijker meeneemt.

Beter op weg naar jouw klus

In de vernieuwde Bouwmaat Arnhem kunnen we je nog beter op weg helpen richting jouw klus. We staan altijd klaar voor jou als vakman. Met een compleet productassortiment, handige diensten en professionele kennis. Afspraak blijft afspraak, ook in de vernieuwde vestiging zorgen we ervoor dat jij je producten op tijd krijgt. Loop je ergens tegenaan, ons team lost het voor je op. Jouw vertrouwde aanspreekpunten weten wat er speelt en kunnen je als geen ander helpen. Natuurlijk ben je altijd welkom om te blijven hangen voor een kop koffie en advies. Heb je haast en moet je snel door naar je klus? Dan sta je dankzij deze complete en overzichtelijke vestiging zo weer buiten.

MEER = MINDER boulevard

In ons nieuwe jasje blijven we natuurlijk de service bieden die je van ons gewend bent. We denken altijd met je mee, ook als het om slim inkopen gaat. Een mooi voorbeeld daarvan is de MEER = MINDER boulevard die je vindt in ons middelste gangpad. Het MEER = MINDER assortiment herkende je al aan de groene labels. Op deze artikelen krijg je inkoopvoordeel als je grotere aantallen inkoopt. Dit kan een lagere prijs per stuk zijn, maar ook een kortingspercentage. Op de MEER = MINDER boulevard zie je direct welke producten MEER = MINDER zijn. Zo helpen we jou aan een scherpe prijs!