Gebruikt gereedschap op weg naar een tweede leven

Oplettende klanten hebben de inleverpunten van Gered Gereedschap waarschijnlijk al lang gespot in onze vestigingen. Haperende machines en kapot gereedschap vinden er hun weg naar een tweede leven, naar vakmensen in Afrika. Het is een initiatief dat Bouwmaat graag steunt. Je las hier al eerder over de samenwerking tussen Gered Gereedschap en Bouwmaat. Maar wat gebeurt er eigenlijk met het gereedschap nadat jij het bij ons hebt ingeleverd?

Verder lezen

Vakwerk Awards 2022: zet jouw vakwerk in de schijnwerpers

Heb jij jouw project al ingeschreven voor de Vakwerk Awards 2022? Bouwmaat en Zelfstandigen Bouw zijn weer op zoek naar het beste vakwerk van Nederland zodat we deze op een gepaste manier in het zonnetje kunnen zetten. Schrijf je in en krijg de erkenning die jouw vakwerk verdient en maak bovendien kans op schitterende prijzen!

Verder lezen

De mensen van Bouwmaat: Daniella Janssen en Sjoerd Klaver

Onze mensen bij Bouwmaat zorgen er elke dag weer voor dat jij zo eenvoudig mogelijk je werk kunt doen. In deze rubriek stellen we ze graag aan jou voor. Dit keer maak je kennis met twee mensen die al tientallen jaren voor je klaar staan. Daniella Janssen, voorraadbeheerder bij Bouwmaat Roermond en Sjoerd Klaver, verkoopadviseur bij Bouwmaat Leiderdorp Compact, vertellen wat zij doen om klanten elke dag zo goed mogelijk te helpen.

Verder lezen

Verbouwing Bouwmaat Nijmegen

Steeds meer vestigingen hebben het nieuwste jasje van de Bouwmaat formule inmiddels al aan. Nu is Bouwmaat Nijmegen aan de beurt. De vestiging ondergaat de komende maanden een hele metamorfose. Je herkent je favoriete vestiging straks niet meer terug. Zelfs de in- en uitgang krijgen een andere plaats. Straks doe je nog makkelijker en sneller inkopen voor jouw klus. Daar doen we het voor!

Verder lezen

Gered Gereedschap: oud gereedschap krijgt nieuw leven in Afrika

Een botte zaag of een kapotte boormachine, ze verdwijnen meestal bij het afval. Terwijl vakmensen en technische leerlingen in Afrika er, na een opknapbeurt, vaak nog veel aan hebben. Gered Gereedschap geeft haperende machines een nieuw leven geeft zo mensen in ontwikkelingslanden een kans op een bestaan als bijvoorbeeld timmerman. In iedere Bouwmaat-vestiging vind je nu een inleverpunt. Dóór vakmensen, vóór vakmensen. Peter Schmidt van Gered Gereedschap legt uit waarom.

Verder lezen

De wederzijdse waardering tussen Bouwmaat en De Klushulp Stichtse Vecht

35 jaar Bouwmaat, wat vliegt de tijd. Veel van onze klanten lopen al een flink deel van deze jaren met ons mee. Jaren waarin we op elkaar bouwen en waarin het succes van de slimme bouwer ook als het onze voelt. Ook Michael van Vliet van De Klushulp Stichtse Vecht en Bouwmaat trekken al geruime tijd met elkaar op. Vanaf 2010 alweer. Wat betekent dit voor Michael?

Verder lezen