Services

org-webshop:/content image/sfeerbeelden_vestiging/HeaderinfopaginaS.png

org-webshop:/Toolbox beelden/tb_blauw.gif Kluswebsite, nu gratis voor Bouwmaatklanten

Bent u een échte vakman? Is kwaliteit uw handelsmerk? Dan zit u hier goed. Want op Kluswebsite komen opdrachtgevers die niet op zoek zijn naar de laagste prijs, maar naar échte vakmannen. Opdrachtgevers die bovendien bereid zijn om voor kwaliteit een eerlijk tarief te betalen. Ze plaatsen klussen die passen bij uw ervaring en vakmanschap, bij u in de buurt.

Kluswebsite en Bouwmaat

Met Kluswebsite wil Bouwmaat haar klanten graag helpen aan (meer) werk.  Vandaar ook dat Bouwmaat in 2012 de keuze heeft gemaakt om Kluswebsite geheel over te nemen en toe te voegen aan de Bouwmaat Toolbox. Deze Toolbox zit vol diensten die de vakman helpen nog slimmer te ondernemen.

Echte vakmensen kiezen voor Kluswebsite


1. Mooie klussen

Mooie klussen vindt u op Kluswebsite.nl. Onze opdrachtgevers zoeken vakmensen, die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en doen wat ze beloven.

2. Geen plaats voor beunhazen
Kluswebsite.nl werkt met een gesloten offertesysteem. Uw offertes zijn alleen zichtbaar voor opdrachtgevers. Het gaat vooral om wat u kunt, niet alleen om wat u kost. Bovendien controleert Kluswebsite altijd het KvK nummer. Hiermee zorgt Kluswebsite er voor dat alleen échte vakmensen kunnen reageren op opdrachten.

3. Bij u in de buurt
Heeft u geen zin om ’s ochtends uren in de file te staan voordat je aan de slag kunt? Bij Kluswebsite.nl vindt u daarom altijd de mooiste klussen, gewoon bij u in de buurt.

Gratis en vrijblijvend uitproberen

Bouwmaat biedt u in samenwerking met Kluswebsite de mogelijkheid om in contact te komen met nieuwe opdrachtgevers. Pak deze kans, want voor Bouwmaat klanten* is deze service geheel gratis.

Sluit u een proefabonnement af, dan kunt u indien gewenst worden geholpen met het maken van een goed profiel en tips waarmee u goed voor de dag kunt komen, zodra u gaat reageren naar de consument.

Hoe vraagt u het abonnement aan?

Om gebruik te maken van de aanbieding klik hier. Of bel 033 700 9770, de Kluswebsite klantenservice helpt u graag verder.
Hier vindt u tevens de voorwaarden.


* Als Bouwmaat klant maakt u minimaal 1 jaar gratis gebruik van Kluswebsite. Na deze periode wordt gekeken of u nog steeds een actieve klant bent. Indien dit het geval is, dan wordt uw lidmaatschap gratis verlengd. Bent u niet meer actief als Bouwmaat-klant, dan stopt het lidmaatschap automatisch en nemen wij contact met u op. Uiteraard bestaat er altijd de mogelijkheid om uw lidmaatschap betaald voort te zetten.


org-webshop:/content image/Toolbox/KWS GRATIS.PNG

Direct aanmelden?

Klik hier of 
T: 033 - 299 28 89
(ma t/m vr: 9:00-17:00)
of mail naar klantenservice@bouwmaat.nl