• Over Bouwmaat
 • org-webshop:/content image/sfeerbeelden_vestiging/510_10.jpg
  Klant worden?


  Geïnteresseerd geraakt in onze groothandel? Vraag dan vandaag nog uw Bouwmaatpas aan en u kunt direct online een bestelling maken.
  Bouwmaat is alleen toegankelijk voor bedrijven. Vraag uw hier uw pas aan.

  Na inschrijving ontvangt u na een week een Bouwmaatpas waarmee u profiteert van de vele voordelen. Om de inschrijving formeel te maken, ontvangen wij graag de kopieën van een recente KvK-inschrijving en een geldig legitimatiebewijs, gelijk aan de gegevens zoals u die heeft ingevuld op de inschrijving.

   

  Extra Bouwmaatpas

  Bent u al klant bij Bouwmaat en wilt u een extra Bouwmaatpas? Deze kunt u online aanvragen. en ga naar Mijn Bouwmaat. Hier vindt u de optie om een extra pas aan te vragen. U krijgt de pas binnen een week toegestuurd.

   

  Kredietpas

  Klanten van Bouwmaat kunnen gebruik maken van onze speciale Kredietservice. Met de kredietpas koopt u op rekening, zowel in de vestiging als in onze webshop. Kijk, dat is slimmer ondernemen! Wilt u meer weten? Klik hier.

   

  Gegevens wijzigen

  Bekijk en of wijzig uw gegevens door eerst . Onder Mijn Bouwmaat vindt u al uw klantgegevens, hier kunt u ook wijzigingen doorgeven. Vergeet niet uw wijziging door te geven bij de Kamer van Koophandel.
  org-webshop:/content image/over_BM/Pasaanvraag v2.jpg