Over Bouwmaat

org-webshop:/content image/sfeerbeelden_vestiging/710_7.jpg

Over Bouwmaat

Alles voor slimmer bouwen

Bouwmaat is dé groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen. Het assortiment, de service tot en met de openingstijden van de vestigingen. Alles draagt er toe bij dat u zo efficiënt mogelijk uw werk doet.

Bouwmaat heeft alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens. Dat maakt Bouwmaat de slimste keuze voor iedere professional in herstel, renovatie en onderhoud. Klik hier voor het assortiment.


Vestigingen

Bouwmaat heeft al 46 vestigingen in Nederland. Dus er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Klik hier voor een overzicht van de vestigingen.


A-merken

U vindt alle gerenommeerde merken voor professionals onder 1 dak bij Bouwmaat. Bouwmaat loopt graag voorop samen met de belangrijkste partners uit de branche. Graag maken we u hier deelgenoot van door middel van onze Demodagen en Vakavonden die regelmatig gehouden worden in de vestigingen.

Hieronder een klein segment van onze A-merken.

org:/logos/logo_L/Logo_Festool.jpg
org:/logos/logo_L/Logo_Knauf_.jpg
org:/logos/logo_L/Logo_Bahco.jpg
org:/logos/logo_L/Logo_Milwaukee_NBHD_verticaal.jpg
org-webshop:/100x100/Logo_Geberit.jpg
org:/logos/logo_L/Logo_Schonox.jpg
org:/logos/logo_L/Logo_Makita_een_met.jpg

Meer A-MerkenBouwmaat eigen merk

Bouwmaat voert een steeds groter assortiment aan artikelen van eigen merk bouwmaterialen. Professionele kwaliteit staat voorop.


Geschiedenis

De eerste Bouwmaat werd gebouwd in 1986. Al snel bleek de formule een succes. Inmiddels zijn er 46 vestigingen in Nederland.


5 pijlers van Bouwmaat

Onze succesformule is gebaseerd op vijf pijlers. Dit zijn de beloftes waarop elke klant van Bouwmaat  kan bouwen.


1.    Altijd een oplossing
2.    Professionals onder elkaar
3.    Optimale besparingen
4.    Maximale betrokkenheid
5.    De perfecte ontmoetingsplaats


Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Ga mee op Bouwreis en maak het verschil

Verantwoord ondernemen is bij Bouwmaat een belangrijk onderwerp wat op verschillende manieren vorm krijgt. We maken ons hard voor het milieu. Daarnaast dragen we ook ons steentje mee voor een betere wereld.

Bouwmaat organiseert jaarlijks meerdere Bouwreizen. April 2013 zijn we afgereisd naar Zuid-Afrika. Hier hebben we, tot groot plezier van de lokale bevolking, twee huizen kunnen bouwen. Ook u kunt uw steentje bijdragen en deze bijzondere reis ervaren. Op dit moment zijn er nog geen nieuwe reizen waarop u zich kunt inschrijven, maar houdt onze website in de gaten voor meer informatie.

Een beter milieu

Bouwmaat zet zich in voor het milieu. Dit doen wij door verantwoorde keuzes te maken. Zoals in ons houtassortiment. Bouwmaat verkoopt FSC ®-gecertificeerd hout. FSC is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds, de Novib en Milieudefensie.

Bouwmaat volgt de milieuproblematiek in de herkomst gebieden van hout. Waar nodig bieden wij onze leveranciers de helpende hand bij het hanteren van een goed bosbeheer en een verantwoorde verwerking van de productie.

Ook drukt Bouwmaat zoveel mogelijk op gecertificeerd papier, om bij te dragen aan een beter milieu.

 

Ook klant worden van Bouwmaat?

Heeft u een eigen bedrijf en bent u geïnteresseerd geraakt in onze groothandel? Vraag dan vandaag nog uw Bouwmaatpas aan!

Bouwmaat is alleen toegankelijk voor bedrijven. Vraag hier uw pas aan. Na inschrijving ontvangt u een Bouwmaatpas waarmee u profiteert van de vele voordelen. Om de inschrijving formeel te maken, ontvangen wij graag de kopieën van een recente KvK-inschrijving en een geldig legitimatiebewijs, gelijk aan de gegevens zoals u die heeft ingevuld op de inschrijving.


Werken bij Bouwmaat


Bouwmaat is met haar 46 vestigingen een zeer succesvolle groothandel voor professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan altijd klaar voor onze klanten zodat ze succesvol kunnen werken. Met kwaliteitsproducten, diensten en professionele kennis. Daarom staat op al onze gevels: Alles voor slimmer bouwen. Dat waarderen onze klanten. Ze komen graag terug. Ook omdat ze de Bouwmaat medewerker professioneel en betrokken vinden. Niet voor niets investeert Bouwmaat veel in de kennis en vaardigheden van zijn medewerkers. De klant en wij: samen maken wij dagelijks het verschil.

Geinteresseerd in Bouwmaat en wilt u wellicht ons team komen versterken? Wij hebben regelmatig vacatures in het hele land. Surf snel naar www.werkenbijbouwmaat.nl.